Rea!

First Aid Kit

Det ursprungliga priset var: 199,00 kr.Det nuvarande priset är: 169,00 kr.

-15%

I lager

Denna vara säljer snabbt!
EAN: 8886467515514 Artikelnr: 628.0200 Kategori:

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 1000KR

Garanterat säker utcheckning

First Aid Kit är redo att användas för den bästa och snabbaste första hjälpen när olyckan är framme. Denna First Aid Kit är utformad för att ge den grundläggande utrustningen du behöver för att hantera mindre skador och olyckor omedelbart.

First Aid Kit innehåller en omfattande uppsättning förnödenheter för sårvård, så att du kan agera snabbt och effektivt när det behövs. Det inkluderar 5 stycken plåster för att täcka mindre skärsår och skrubbsår, samt 1 specialplåster för att hantera större eller mer komplicerade sår. För att säkerställa en hygienisk behandling ingår ett par handskar för engångsbruk.

För att säkra plåstren och förhindra rörelse eller irritation ingår även kirurgtejp. Vid behov av rengöring finns 4 stycken alkoholfria våtservetter för att snabbt och enkelt rengöra såret. För att hantera fästingar finns en fästingborttagare för att säkert avlägsna dem från huden.

För att täcka större sår eller skapa en temporär första skydd finns en gasbinda, och för att bevara värmen och undvika chock inkluderas en filt med dimensionerna 130 x 210 cm. Med First Aid Kit är du välutrustad för att hantera mindre skador och ge snabb första hjälp när det behövs som mest.

Ytterligare information

Dimensioner 13 × 10 × 4 cm

Varumärke

ÖVRIGA

ÖVRIGA: Mångsidiga och Anpassningsbara Husdjursprodukter ÖVRIGA är ditt mångsidiga varumärke för husdjursprodukter som är utformade för att möta olika behov och smaker. Vi tror att varje husdjur är unikt, och vårt sortiment av produkter är skapat för att passa in i den mångfalden. Ett Bredsortiment av Alternativ Vår samling av husdjursprodukter sträcker sig från foder och tillbehör till leksaker och vårdartiklar. Oavsett om du har en hund, katt, fågel, gnagare eller reptil, har ÖVRIGA något för dig. Kvalitet och Prisvärdhet Vi är engagerade i att erbjuda kvalitetsprodukter till överkomliga priser. Med ÖVRIGA kan du vara säker på att du får produkter som är värda varenda krona och som kommer att uppfylla ditt husdjurs behov på bästa sätt. Anpassningsbara Lösningar ÖVRIGA är synonymt med anpassning. Vi tror på att erbjuda lösningar som låter husdjursägare anpassa och skräddarsy produkter för att passa deras specifika krav och deras husdjurs personlighet. Utforska ÖVRIGA: Ditt Val, Din Anpassning Oavsett vad du och ditt husdjur behöver, erbjuder ÖVRIGA ett varierat utbud av produkter som kan anpassas efter era behov. Utforska vårt sortiment och hitta de perfekta produkterna för dig och ditt älskade husdjur.