Din Varukorg

Kundservice: 031-3204166

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 1000KR

BÄSTSÄLJANDE PRODUKTER

POPULÄRA PRODUKTER

Hibuddy.se – Din djurvänliga butik

Välkommen till Hibuddy.se, din onlinebutik för husdjursprodukter! Vi har ett brett utbud av högkvalitativ djurmat för hundarkatter, fåglar och smådjur från de bästa varumärkena på marknaden. Oavsett om du söker naturlig kattmat eller högkvalitativ hundmat, har vi allt du behöver för att ge ditt husdjur den bästa möjliga kosten.

Vi erbjuder också ett stort utbud av leksaker för att underhålla ditt husdjur. Från tuggben, bollar till kattleksaker och katträd finns det något för alla husdjur i vårt sortiment. Vi har också ett brett utbud av tillbehör, inklusive hundbäddar, kattbäddar, koppel, halsband, transportburar och mycket mer.

Vi har även ett sortiment av hundleksaker från det välkända varumärket Kong. Dessa tåliga och interaktiva leksaker är perfekta för hundar och främjar även tandhälsan.

För fiskar erbjuder vi ett brett utbud av Tetra och fiskfoder. Tetra är en av de mest respekterade tillverkarna av fiskmat på marknaden och vi har olika varianter som passar de specifika behoven hos olika typer av fiskar.

Om du har ett akvarium behöver du högkvalitativa produkter för att skapa en hälsosam miljö för dina fiskar. Vi erbjuder ett brett utbud av JBL akvariumprodukter, inklusive filter, pumpar och tillbehör, för både sötvattens- och saltvattensakvarium.

Besök vår onlinebutik idag för att se hela vårt sortiment av produkter för husdjur, inklusive Kong hundleksaker, Tetra fiskfoder och JBL akvariumprodukter. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och enastående kundservice. Låt oss hjälpa dig att ta hand om dina husdjur på bästa möjliga sätt!

Vi är inte bara en onlinebutik, utan vi är också passionerade husdjursägare själva. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig butik som erbjuder högkvalitativa produkter och enastående kundservice. Därför strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda snabb leverans, konkurrenskraftiga priser och enastående kundsupport.

Vi är medvetna om hur viktigt det är att ta hand om ditt husdjur på rätt sätt, och därför säljer vi endast produkter som främjar deras hälsa och välbefinnande. Oavsett om du har en hund, katt, fågel eller kanin, har vi allt du behöver för att ta hand om dem på bästa möjliga sätt.

Besök Hibuddy.se idag för att hitta allt du behöver för ditt husdjur.

Mastercard Logo
visa
Klarna Logo 1400x788 1
postnord logo 2
Fri frakt

På alla beställningar över 1000kr

30 dagar returrätt

Ångra eller byt inom 30 dagar produkten

Kundtjänst

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet

100 % säker betalning

Klarna / Swish / MasterCard / Visa